dimarts, 28 de maig del 2013

I Open del Moianès

El nostre club continua aportant jugadors als diferents tornejos que s’estan fent en aquests moments.
Concretament a Moià aquest diumenge dia 19 va iniciar-se el primer Obert d’Escacs del Moianès, en el qual hi participen en Josep Basas, en Carles Iglesias i en Francesc Clavel. Torneig programat a vuit rondes.
Bons resultats en el primer dia. En Josep Basas com a número 1 del torneig i jugant el primer taulell va fer una partida molt seriosa i va acabar guanyant a un sòlid rival que li va plantejar problemes fins al final de la partida. El jugador navarclí, que milita en el Catalònia, amb un joc més sòlid que el seu rival va anar fent una feina de desgast i finalment es va endur la partida de forma justa. Gran inici de campionat i tot fa pensar que en Josep Basas és un ferm candidat a guanyar el torneig.
En el taulell número dos, en Francesc es va enfrontar al número dos del torneig, i va poder treure unes taules. Resultat inesperat degut a la diferència d’elo i de joc entre els dos jugadors. Bon inici de torneig i ara a esperar propers rivals i a veure com transcorren les properes partides.
El Carles va fer una molt bona partida inicial de campionat contra un rival de molta entitat i experiència. Finalment va aconseguir unes taules molt meritòries. El que confirma el seu bon moment de joc i la millora més que evident del seu nivell competitiu. A continuar així...
Tot just s’ha jugat una ronda, properament us anirem informant del transcurs del campionat i dels resultats aconseguits.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!