divendres, 24 de gener del 2014

És l'hora dels socis

El Club vol felicitar l’any a tothom, especialment als socis que són els que amb les seva aportació fan possible que ja portem 2 anys de vida com a club. Diumenge que ve començem un nou campionat de Catalunya amb 2 equips, com sempre anirem informant puntualment de l’evolució dels equips, tota la sort del món pels nostres jugador.

L’any nou porta renovar la subscripció de Soci, la quota no varia, no apugem els preus, són 10€ per tot l’any, recordeu que s’ha de pagar en efectiu perquè els bancs no volen pas col·laborar amb les entitats a l’hora de passar rebuts, el que volen és cobrar comissions.

És l’hora de fer nous socis, gent que no coneixia el club, gent que vulgui col·laborar ajudant a l’entitat ara és el moment de fer-se soci, només heu de clicar <Fes-te Soci> i omplir el formulari o si no més fàcil: veniu un divendres a partir de les 6 al nostre local social (Restaurant Snorkels) i segur que trobareu a gent del club fent partides, allà podreu fer efectiva l’alta de soci en un moment.

Com va fer en Josep Basas, jugador dels Club d’escacs Catalònia però que és soci del nostre club. En els 2 últims torneigs que vam participar vàrem anar plegats, no cal dir que sempre va ser el soci més ben classificat. En el II Obert d'escacs del Moianès 2013 va quedar 5è classificat i primer classificat de la seva categoria:


En el 30è Obert d'escacs de la Catalunya central encara ho va fer millor, en un torneig on hi havia molt bons jugadors va demostrar la seva experiència i el seu alt nivell de joc, fent un molt meritori 4art classificat de la general i 1r classificat de la seva categoria.

Us animen a tots a que com en Josep vingueu a fer partides i si no voleu jugar cap problema, us feu socis, que la vostra aportació ens ajudarà a continuar l’activitat del club i a fer-lo créixer.

Que el 2014 sigui un any ple de salut per tots! MOLTES GRÀCIES SOCIS!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!