dilluns, 3 de març del 2014

Lliga Catalana (II)



L´Escandinava no és una defensa vàlida quan jugues amb rivals de més de 2000 Elo”.
Aquesta màxima, que tots els que hem provat a jugar l´Escandinava hem sentit a dir , es va posar a prova aquest diumenge quan 3 jugadors del primer equip van optar per aquesta defensa contra rivals de molt nivell.

El matx es va decantar per l´equip rival per 3,5 a 2,5, tot un èxit si tenim en compte el nivell dels jugadors del Capellades. Cal destacar la victòria del Francesc, jugant l´Escandinava, contra un rival de 2103 Elo. Ens va deixar a tots sense paraules. Destacar també unes taules del Sebas, també jugant l´Escandinava, contra un 2023 Elo i derrota del Guillem, també jugant l´Escandinava. Va perdre però oferint resistència fins l´últim moment en una partida molt igualada.
Victòria de mèrit pel Franci contra un 1901 i derrotes del Carles i en Benet contra rivals de molt Elo, molt bon joc i la sensació general de que vàrem tenir opcions fins al final.
Per resumir podem dir que el primer equip segueix quart, ha assegurat la permanència i la temporada està resultant bona en general.

Pel que fa al segon equip cal destacar l´imparable trajectòria del Marc, ja suma més de 60 punts d´Elo i en aquest moments seria primer taulell per davant de l´Adry. També el Manel Ventura està tenint un debut d´allò més bo (+26Elo) i el Toni sembla que es troba d´allò més còmode aquesta temporada (+37,5Elo). En general l´equip està fent un bon campionat i en aquests moments ocupa la quarta posició, essent l´únic equip que ha aconseguit restar 0,5 punts al Castellet, líder indiscutible del grup.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!