dimarts, 25 de novembre del 2014

31è Obert Bagescacs


S'ha arribat a la finalització del torneig organitzat pel Club d'escacs Catalònia que en aquesta edició ha estrenat el nom de BAGESCACS. En les anteriors edicions s'anomenava Torneig de la Catalunya Central i encara més antigament Bages, Anoia, Berguedà (B.A.B.).

Hi han participat tres socis del club. En Josep Basas, que milita actualment amb el Club d'Escacs Catalònia però que alhora és soci del Club d'Escacs Navarcles i els dos jugadors del club d'Escacs Navarcles: Guillem i Francesc Clavel.

En quan a Josep Basas cal destacar la seva segona posició en la classificació general. Van quedar empatats tres jugadors amb 6 punts però per qüestions de desempat va quedar segon. Va fer un campionat impecable, guanyant 5 partides, fent unes taules i només perdent una partida amb qui ha estat el guanyador del torneig i primer en el rànquing inicial.

En quan al Francesc, ha quedat en novena posició a la general, amb 4.5 punts (amb 2 bye). Cedint unes taules en l'última ronda i perdent una sola partida amb qui ha estat el guanyador del torneig.

En Guillem fent un torneig un tant irregular, compaginant bones partides amb algunes de no tant bones, finalment ha quedat en una discreta trenta sisena posició, amb 2.5 punts (amb 1 bye).

Per últim donar una felicitació a tots els jugadors i socis del club, tant pel seu joc com per la seva correcta aptitud davant de la competició.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!