dissabte, 25 d’abril del 2015

Lliga Catalana 2015

Aquest 2015 i per primer cop, hem afrontat la Lliga Catalana amb tres equips i es pot dir que s´han complert els objectius que modestament ens havíem posat en els tres casos.

L´equip del nens, que ha militat a Barcelona-Promoció Sub-12-Grup III, ha finalitzat en una posició intermitja del grup. Tenia rivals de molt nivell com el Sant Joan de Vilatorrada o l’Ateneu Igualadí i sempre hem de tenir en compte que aquesta categoria és per iniciar-se en el joc i que per tant la vessant competitiva s´ha de mirar sempre des d'un segon pla. Aquests vailets són els que d´aquí quatre dies han d´estar jugant als primers equips i és per això que entre tots hem de mirar que segueixin amb ganes de jugar i millorar cada dia. En aquest punt hem d´esmentar la gran feina que porten a terme el Francesc i el Guillem Clavel, entrenant i motivant aquests nens setmana rere setmana.

El Navarcles B ha finalitzat en quarta posició a Barcelona-Tercera Provincial Grup IV. Molt bon paper dels jugadors a nivell individual, amb menció especial pel Marc Arola que ha finalitzat amb +89 punts d´Elo. Com a equip els ha perjudicat que algunes jornades han hagut de cedir jugadors al Navarcles A per baixes en el primer equip. Si no fos per això s´hagués pogut lluitar per l´ascens, però som un club petit i tenim els jugadors molt justos per cobrir totes les places.
Bona temporada en línies generals i primer any de competició oficial per varis dels jugadors, Pere Ramírez, Jordi Espelt, Marc Arola, José Cejudo i Jordi Verdaguer Torres. De ben segur que l´any vinent, amb més experiència, faran una temporada millor si cap.

Pel que fa al primer equip, aquest any s´estrenava en la categoria Barcelona-Primera Provincial – Grup III. A priori semblava que no hi havia equip per jugar a aquest nivell però finalment es pot parlar d´una bona temporada, doncs quedant vuitens de grup s´ha mantingut la categoria, tot un èxit.
Ha estat una lliga dura per molts jugadors, amb moltes derrotes i perdent punt d´Elo a nivell individual però a nivell d´equip es pot parlar d´un bon campionat. Esmentar la gran aportació de l´Adrià Garcia (Adry) que s´ha mantingut invicte durant tota la Lliga, aportant punts vitals a l´equip en totes les jornades.

Finalitzada la Lliga Catalana, alguns jugadors ja estan inscrits en diferents tornejos per mantenir o mirar de millorar el nivell. Molta sort a tots!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!