dimecres, 27 de gener del 2016

Lliga Catalana (I)

Primera jornada de la Lliga Catalana pels quatre equips del Navarcles. Si si, heu llegit bé, ja som quatre equips i la cosa no para de créixer.

El Navarcles A, a Primera Divisió Provincial està format pels següents jugadors:
Josep Creus, Francesc Clavel, Sebas Graells, Guillem Clavel, Benet Torné, Carles Iglesias, Adrià Garcia i Carles Francitorra.
Ens hem estrenat amb una derrota contra el Sant Joan, 3,5-4,5. Esperem millorar en joc i mirar de salvar la categoria cosa que no serà gens fàcil.





El Navarcles B juga a Tercera Provincial i està format pel Marc Hernàndez, Pere Ramirez, Manel Ventura i José Cejudo.
Aquesta primera jornada han jugat contra el Navarcles C amb resultat de 2,5-1,5. Esperem que els bons resultats els permetin estar en les primeres posicions del grup i per què no, intentar l'ascens de categoria.




El Navarcles C també a Tercera Provincial i al mateix grup que el B està format pel Jordi Espelt, Jordi Verdaguer, Josep Vallecillos i Miquel López. El Miquel Rovira ha jugat amb el primer equip aquest jornada per baixa del Benet Torné.




El Navarcles Sub 12 és el futur del Club. Aquests vailets son els que hauran d'ocupar els primers taulells d'aquí uns quants anys. Formen l'equip el Yerai Cejudo, Marc Giménez i Damià Pulido. Han jugat contra l'Escac i Mat de Martorell amb resultat de 3-0.




Esperem que tothom hagi disfrutat al màxim d'aquest apassionant joc i si els resultats no han acompanyat ja vindran jornades millors. El principal és passar-ho bé!


Gràcies a tots.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!