dimecres, 1 de juny del 2016

Sopar de Socis 2016

Com cada any per aquestes dates, el passat dia 7 de maig vàrem celebrar el tradicional sopar de socis.

Vem començar la tarda amb unes partides simultànies a càrrec del Josep Creus, que és el soci amb més elo del club. Tothom qui va voler va poder jugar i gaudir del bon ambient que sempre caracteritza els nostres actes.

Un cop finalitzades les partides simultànies, el president Francesc Clavel ens va posar al corrent de l'actualitat del club; estat de comptes, equips, previsions pel 2017, etc. Com a tema estrella de la tarda es va notificar als assistents que en breu el club disposarà d´un local cedit per l´ajuntament, al centre del poble, d´ús exclusiu i amb dimensió suficient per poder fer front a totes les activitats que el club porta a terme actualment. Aquest és un tema en el que el Francesc porta llarg temps treballant-hi, que finalment dona els seus fruits i que permetrà fer un gran salt en serveis als socis.

Un cop informats de tots els afers del club vem passar a sopar. Aquest any hi va haver màxima assistència de socis. Bon menjar, bon ambient i bona companyia. Al final, com no podia ser d´una altre manera, partides per tothom qui tenia ganes de jugar i molta gresca.


Esperem veure´ns l´any vinent!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!