dilluns, 3 d’abril del 2017

Lliga Catalana (III)


La setmana passada es va donar per finalitzada la Lliga Catalana. Els tres equips del Navarcles han fet un bon paper i s´han aconseguit els objectius de la temporada. En aquest sentit, el Navarcles C que ha jugat al Grup X de Tercera Divisió Provincial ha quedat classificat en novena posició. Com sempre diem l´important d´aquest equip no és el lloc on finalitzi la temporada si no el poder donar joc i experiència a jugadors novells.



El Navarcles B, que ha jugat al Grup IV de Segona Provincial, ha finalitzat la lliga en sisena posició, penalitzat alguna setmana per les baixes i dins un grup amb dos equips realment molt forts que potser han distorcioant una mica la dinàmica del grup. Podem parlar d´una bona temporada a nivell d'equip.


El Navarcles A, Grup IV Primera Provincial, ha finalitzat en cinquena posició, cosa impensable a principi de temporada on l´objectiu era la permanència. S´ha aconseguit l´esmentat objectiu guanyant a quips clarament superiors i deixant una sensació de que l´any vinent es pot fer encara una mica millor.


Com dèiem podem parlar d´una molt bona temporada amb una gran implicació de la gent i de ben segur que si seguim així farem grans coses com a Club.

Felicitats a tots i a disfrutar dels escacs! 














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!