dissabte, 9 de novembre del 2013

II Obert d'Escacs del Moianès 2013


Com ja va sent un clàssic per aquestes èpoques de l’any, hi ha varis jugadors del club que es troben immersos en diferents tornejos.

És el primer torneig que juguem en divendres, la qual cosa per si sola ja suposa un risc. De moment es porten disputades sis jornades de les vuit a les que està previst el torneig.
Concretament, estan jugant tres jugadors del Navarcles, Sebas, Carles i Francesc, amb sort diversa.

El Sebas en aquests moments porta 2,5 punts, tenint en compte que ha fet dos “bye”, vol dir que realment només ha jugat quatre partides, per tant significa que només ha perdut un enfrontament i ha cedit unes taules, que no està gens malament. Com dirien en l’argot formatiu, evoluciona correctament.

El Carles, també fent un “bye”, ha fet 2,5 punts que està força bé, encadenant partides molt bones i d’altres de no tant...un xic imprevisible, com sempre, però millorant molt a mesura que va jugant. Evidentment també evoluciona correctament.

I jo, força malament, també fent un “bye” al igual que els companys per tema bolets, i amb 3 punts. Perdent la primera partida del torneig d’una força estrepitosa però reconduint una miqueta la situació en la resta. Estem molt estancats, ja arribaran temps millors, o no....

Personalment m’està agradant l’experiència de jugar els divendres a la nit. Sobretot l’espera als companys, que encara estan jugant, i la “fauna autòctona” de la zona. Els que hi anem ja sabem de que parlem i els altres haureu de preguntar si voleu saber....




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!