dimecres, 20 de novembre del 2013

II Obert d'escacs del Moianès 2013


Ja s’ha acabat el II torneig del Moianès. Com a experiència ha estat força positiva, això de jugar a escacs els divendres a la nit amb partides que s’acaben a la una de la matinada o més tard inclús. Les llargues esperes amb la “birreta” als dits mentre acaben de jugar els companys d’equip...i especial menció a les trifulgues i bromes amb els companys de Vic...

En quant als escacs dir que els tres jugadors del club que hi han participat han fet un paper força discret, també influenciat pels “bye” fets al llarg de les 8 setmanes, ens han coincidit els escacs amb els bolets.

Amb 4,5 punts en Francesc ha quedat en la divuitena posició de la general, els desempats no ens han afavorit gaire a cap dels tres.

El Carles ha fet 3,5 punts constatant la millora important que ha sofert el seu joc ocupant la posició vint-i-vuitena de la general. El treball a vegades va bé.

El Sebas perjudicat pels dos “bye” amb 3 punts i en la posició trenta-quatre. Crec que els tres hem tingut un joc força irregular amb partides bones i d’altres per oblidar, però així és aquest joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!