dimecres, 31 de desembre del 2014

VI Social Club d'Escacs Navarcles (I)


Com cada any per aquestes dates ens trobem de ple jugant el campionat entre socis del club. Aquest any és la sisena edició i val a dir que comptem amb la millor participació de totes les edicions: 21 jugadors. També cal esmentar que és un dels campionats més igualats que hem jugat, només cal fer una ullada a la classificació després de quatre jornades disputades.


Però més enllà dels resultats, aquest campionat serveix de pretemporada per la Lliga Catalana que comença el proper 25 de gener i així mirem d'arribar tots en la millor forma possible.

Aquest any també hi ha la novetat del local. Com tots sabeu, fins ara es jugava al bar Snorkels però a partir d'aquest any es juga al local d'entitats del poble, al costat de l'Auditori Agustí Soler i Mas. És un luxe per tots el poder disposar d'unes instal·lacions d'aquest tipus i des d'aquí aprofitem per agrair a l'Ajuntament les facilitats que ens han posat i al Jesús Fernandez (responsable del local) per tot l'ajut i disponibilitat que sempre ens mostra.

Des d'aquest bloc animem a tothom que vulgui passar a veure alguna jornada del campionat a venir els dissabtes a la tarda, a partir de dos quarts de cinc.

Moltes gràcies a tots!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!