dimecres, 7 de gener del 2015

5è Torneig Escolar d' Escacs de NADAL: Mion - Puigberenguer

Els més menuts del club, aquest passat dimarts dia 30 de desembre i aprofitant les vacances nadalenques, van anar a jugar el 5è Torneig d’Escacs Escolar de Nadal Mion - Puigberenguer.

Van realitzar un campionat fantàstic, copsant les tres primeres places de la classificació general de la categoria d' Alevins.

El primer classificat i campió del torneig va ser el Yeray Cejudo que va fer un total de 5 punts, guanyant totes les partides jugades.

En l’última ronda va tocar jugar el Miquel contra el Damià, qui guanyava quedava segon i l’altre tercer i va guanyar el Miquel Lopez, per tant va quedar segon amb 4 punts i el Damià Pulido tercer amb 3 punts.

El Marc Gimenez va fer també un molt bon torneig, aconseguint 1,5 punts, però cal dir que va perdre dues partides amb cert avantatge i al final se li van escapar aquests dos punts, cosa que hagués fet que també estigués a dalt de tot lluitant contra els seus propis companys per les primeres places del torneig.

Un bon torneig que ha servit d’entrenament abans de començar la lliga el proper dia 25 de gener.
Estic molt content del treball que estan fent cada setmana i els resultats es comencen a veure una miqueta, tot i que queda molta feina per fer....