diumenge, 28 de maig del 2023

Sopar de socis 2023

El passat 27 de maig vem celebrar el sopar de socis anual. Com sempre es va començar la tarda amb un torneig de partides ràpides entre els jugadors que es van apropar al local del club. Seguidament, el nostre president, en Francesc Clavel, ens va fer cinc cèntims de la situació actual de l’entitat des del punt de vista econòmic i social. Ens va parlar dels objectius que hi ha de cara el proper 2024, com la creació d’un tercer equip que debutarà a tercera divisió regional i el projecte de consolidar les classes de formació per a nens i nenes del poble.

Ja finalitzada la tarda ens vem desplaçar al restaurant A foc lent on vam poder gaudir d’un sopar de primera i, com sempre, d’un ambient immillorable. Durant el sopar el soci Joan Carles Vila ens va obsequiar a tots els presents amb un pastís en forma de taulell i peces d’escacs de xocolata.

Ja per finalitzar la nit es va fer entrega d’una placa commemorativa al company Miquel Rovira en reconeixement a la tasca que ha portat a terme durant tota la passada Lliga Catalana on a cada jornada va passar totes les partides dels dos equips a format digital i les va distribuir entre tots els jugadors. D’aquesta manera tots vem poder veure les partides dels altres companys. Una gran tasca que va engegar per iniciativa pròpia i que vam voler reconèixer des de el club amb aquest petit obsequi.

Un any més podem dir que va ser una gran tarda-nit i que esperem poder repetir aquesta jornada durant molts anys més. Gràcies a tots :)


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!