dilluns, 21 d’agost del 2023

XI Torneig de partides ràpides Festa Major de Navarcles


Com cada 15 d’agost vem celebrar el torneig de partides ràpides puntuable pel Circuit de la Catalunya Central. Com sempre vem contar amb jugadors vinguts de diferents contrades de Catalunya com Sant Joan de Vilatorrada, Artés, Santpedor, Manresa, Moià, Berga, Avinyó, Valls, Sitges o Santa Coloma de Queralt entre d’altres. I és que aquest torneig s’està convertint en una de les cites indispensables dins del calendari de partides llampec, com demostra una de les inscripcions més altes que es recorda dins el circuit, amb 103 jugadors entre adults i infants.

Val a dir que aquesta alta participació ens va fer anar una mica de bòlit a primera hora del matí però vem fer tot el possible per què la matinal es desenvolupés dins el previst i amb tota normalitat, cosa que es va aconseguir.

Tots els guanyadors van tenir premi i, com sempre, tots els participants es van endur un obsequi cap a casa, un fuet de la Cansaladeria Singla.

Com sempre voldríem donar les gràcies a l’Ajuntament de Navarcles per tot el suport que ens dona i que fa possible que, any rere any, aquesta festa dels escacs sigui millor i arribi a més gent. També volem agrair la presència de la Regidora d’esports, Rosa Morató, que va fer entrega dels trofeus a tots els guanyadors.

Moltes gràcies a tots el participants i a tota la gent que es va acostar a la plaça de l’Ajuntament per gaudir d’aquesta matinal d’escacs i esperem tornar-vos a veure a tots l’any vinent.



















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!