dilluns, 13 de febrer del 2012

Campionat de Catalunya per equips: 12/02/12


Navarcles - Balsareny-Sallent C
          3   -    1

Tercera jornada de campionat. Podríem dir que ha estat una bona jornada tot i escapar-se un punt. El millor de tot és que al final continuem estant segons a la classificació.


De primer ha jugat en Francesc. Partida controlada i dominada de cap a peus. En tot moment el joc s’ha desenvolupat segons dictaven les blanques. Al final s’ha acabat la partida en un mat que el jugador visitant no ha vist.



El Franci en el segon taulell ha mantingut una partida molt maca i interessant fins al final. A mitja partida una proposta de canvi de cavalls que el Franci refusa, quedant-li el cavall molt mal ubicat i sense participació en el joc, provoca que el contrari pugui reforçar-se al centre del taulell amb un peó i alfil endimoniats.... el final va ser dolent, proposta de canvi de peces, perdent la reina...






De tercer taulell ha jugat el Carles. Bon treball setmanal que es tradueix amb un gambet de dama de manual. Perquè diguin que el treballar no serveix per a res. Bona partida del Carles i el segon punt lligat.


De quart l’ Adri. Bona partida dominant de principi a fi sense massa dificultats. Continua sent una assegurança de vida per l’equip, compta les partides per victòries.


La setmana vinent descansem. El 26/02/12 continuem el campionat contra el Santpedor D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!