dimarts, 7 de febrer del 2012

Campionat de Catalunya per equips: 05/02/12


Berguedà C – Navarcles
           2,5 - 1,5

Segona jornada de campionat amb un resultat una mica inesperat. Després d’haver iniciat la jornada anterior tan bé, pensàvem continuar amb la mateixa tònica i no ha pogut ser.


La lectura positiva és que els punts els van aconseguir els jugadors que s’estrenaven, el Carles mig punt i el Guillem l’únic que va guanyar la seva partida.


En el primer taulell, el Francesc. S’ha trobat amb un rival més dur de l’ esperat. Partida que el jugador local ha dominat des del principi i mica a mica ha anat guanyant, fins que finalment ha aconseguit caçar un alfil net i aquí s’ha acabat tot.


El Franci de segon. Partida molt travada. No s’han mort la primera peça, que ha estat un alfil, fins a més de mitja partida. Al final el jugador local ha pogut avançar dos peons lligats, sense oposició, fins a entrar una reina i s'ha acabat la partida.


El Carles de tercer, molt bé, tot i que el seu rival inicialment el va sorprendre amb l’obertura Sokolsky o orangutan. Un final molt ajustat en el que el dos jugadors podien coronar una reina. Finalment unes taules molt treballades i el primer mig punt del Carles en competició, felicitats.


El Guillem també s’ha estrenat aquesta setmana en competició. El seu rival va arribar una miqueta tard, i això evidentment el va beneficiar. Partida controlada en tot moment, tot i que cap a la fi, amb el temps gairebé exhaurit pel seu rival, va tenir certes complicacions per defensar el mat. Al final li va caure la bandera, tot i que en aquell moment el Guillem ja li guanyava un alfil net i hagués vençut igualment. Felicitar-lo pel seu primer punt.

En aquests moments ens mantenim segons en zona d’ascens.
La setmana vinent juguem a casa contra el Balsareny - Sallent C , a intentar mantenir aquesta segona posició.... molt difícil....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!