dimarts, 28 de febrer del 2012

Campionat de Catalunya per equips: 26/02/12


Santpedor D - Navarcles
             0    -    4

Cinquena jornada del campionat. Després de descansar la setmana passada, sortida a Santpedor. Podríem dir que ha estat una molt bona jornada ja que hem recuperat la segona plaça de la classificació, i com diria algú de l’equip: hem dormit en 'zona Champions'. Hem compartit esmorzar amb els companys de Santpedor i ens hem retrobat amb vells amics com en Pep Molins i el Màrius...

De primer ha jugat en Francesc. El rival ha arribat tard i el rellotge ha començat a restar minuts a l’hora establerta, concretament setze. Partida inicialment dominada pel jugador local, amb una mala defensa de les negres, però mica en mica i després d’un bon salt de cavall, el contrari ha hagut de decidir si perdre la qualitat de la torre pel cavall o perdre el cavall net, i ha optat per la segona opció. A partir d’aquest moment la partida ja ha estat més fàcil, acabant guanyant el punt.




El Franci en el segon taulell ha mantingut una partida molt igualada, que ha acabat guanyant per temps, sí, sí, sí, per temps, el Franci guanyant per temps.... Com ja és habitual en les partides del 'Secre', fins a la jugada 12 no s’han mort cap fitxa, tot i que a partir d’aquest moment tot s’ha precipitat força. Segon punt al sac.




De tercer taulell ha jugat el Sebas. Li han fet una obertura poc ortodoxa, i la partida ha estat una miqueta atípica. Ha dominat tot el temps i no ha perillat el punt en cap moment, el 'Capi' ha complert.

De quart el Guillem. Bona partida dominant de principi a fi sense massa dificultats, tot i que ha estat molt treballada. Cap al final la millor col·locació ha tingut la seva recompensa, podent capturar una torre i a partir d’aquí tot ha estat més fàcil. Continua comptant les partides per victòries.


La setmana vinent juguem a casa contra la 'Passió B'. Comença la fase més difícil del campionat on es veurà realment fins on podem arribar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!