dilluns, 5 de març del 2012

Campionat de Catalunya per equips: 04/03/12


Navarcles - Passió B
       1,5   -    2,5

Sisena ronda del campionat. No ha estat una jornada del tot dolenta davant d’un equip més potent que nosaltres. Hem pogut aconseguir un punt i mig que ens dóna encara alguna petita opció de continuar a la part alta de la classificació. Després d’avui ens col·loquem a la tercera posició.















De primer ha jugat en Guillem. Molta responsabilitat davant d’un molt bon rival, amb elo 1900. La partida al principi ha estat molt equilibrada, però mica en mica, la posició ha anat caient de la banda del visitant, fins que al final ha pogut entrar per la banda de l’enroc i la partida s’ha anat fonent poc a poc. Bona partida per anar agafant experiència amb jugadors de més solera.


L’Adri en el segon taulell ha tingut una partida complicada amb un molt bon rival d’elo 1880. S’ha mantingut la partida força igualada fins el moment en que ha perdut una torre. Tot i això la bona posició que tenia l’Adri en el taulell li ha permès lluitar fins el final per promocionar un peó. No ha pogut ser i al final la derrota ha estat inevitable.

















De tercer taulell ha jugat el Sebas. Rival de molt nivell, elo 1835. Partida molt igualada, amb l’obertura “Sebastianenca”... que al final s’ha decidit amb una “corbata” a la banda en la que no ha quedat res, canvi de 2 peons, 1 torre i 1 cavall, multi canvi total. Al final ha decidit el peó de més amb el que s’ha quedat en Sebas. Mat final molt ben trobat.


De quart ha jugat el Francesc. Partida molt igualada en que les blanques han sortit com si fossin les negres, cedint la iniciativa. Joc controlat en tot moment, forçant les jugades del rival, però sempre trobant l’última jugada per protegir-se. Al final taules que podríem considerar justes.


El millor de la jornada va ser el detallàs del Toni, que ens ha portat una coca de pinyons i crema, deliciosa. Toni, no canviïs mai !!!

Cal mencionar també, l’incondicional suport de la resta de gent que formen part de l’equip, com el Marc, amb les seves aportacions àcides sobre el joc desenvolupat... l’Anna una incondicional ajudant a l’hora de posar els taulells, les fitxes... i com no l’amo, l’Antoñete, amb la seva col·laboració i amb el pica pica i birres finals com el d’aquesta setmana...impagable.





La setmana vinent juguem fora contra La Joviat. Partit clau per aclarir definitivament les possibilitats de l’equip en el campionat.

1 comentari:

  1. ostres! sembla que em vingui la olor i tot d'aquesta coca!!!! molt bé equip!

    ResponElimina

-Moltes gràcies!