dilluns, 19 de març del 2012

Campionat de Catalunya per equips: 18/03/12


Navarcles - Els Hostalets de Pierola
       1     -      3

Vuitena ronda del campionat. Jornada no massa bona pels interessos de l’equip. Els Hostalets de Pierola té millor equip que nosaltres i ho ha demostrat. Necessitaven dos punts per ser matemàticament campions i n’han fet tres, per tant, són els justos guanyadors i tenen tota la nostra felicitació. Tot i aquest resultat ens mantenim segons. Tot es decidirà en la definitiva jornada del proper diumenge.







De primer ha jugat el Guillem. Molta responsabilitat davant del millor jugador de la categoria amb elo 2210. Sortida de peó de rei respost amb defensa francesa. Poc a poc i gràcies a una millor col·locació de les peces al taulell, el jugador visitant ha anat agafant avantatge i al final no ha pogut ser.


El Franci en el segon taulell ha tingut una partida complicada amb un molt bon rival d’elo 2140. S’ha mantingut la partida força igualada, però mica en mica la millor col·locació i un joc força agressiu perpart del jugador visitant ha fet decantar la balança. Bona resistència, però... s’escapa el segon punt.




De tercer taulell ha jugat el Sebas contra un rival de molta entitat, amb elo 2083. Tant el Guillem com el Sebas han iniciat les seves partides amb peó de rei, els rivals han respost a tots dos de la mateixa manera. 
Amb les 10 primeres jugades ha perdut la posició, la defensa i els peons centrals, d’aquesta manera la cosa ha estat impossible. S’ha d’estudiar la defensa francesa, els bons la fan servir!!!






De quart ha jugat el Francesc. Partida força igualada. Primer ha fet doblar dos peons i després dos més i s’ha pogut guanyar la línia amb les dues torres alineades. A partir d’aquí s’ha guanyat un peó i la resta ha estat més fàcil. Un punt per l’esperança.

La setmana vinent juguem a casa de l’Igualada B. Última jornada i necessitem 3,5 punts per ser matemàticament segons i poder optar a segona. Missió força difícil, però tot és possible, sobretot amb l'ajuda, suport i col·laboració d'amics i família. :)
             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!