dimarts, 13 de març del 2012

Campionat de Catalunya per equips: 11/03/12


Joviat - Navarcles
      1 - 3

Setena ronda del campionat. Molt bona jornada pels interessos de l’equip. Els tres punts assolits ens tornen a posar en segon lloc a la classificació general, a falta només de dues jornades per la finalització del campionat. Tornem a dormir en zona Champions!!!!

De primer ha jugat l’Adri. Molta responsabilitat davant d’un molt bon rival amb elo 2018. Partida un pèl atípica en la que ha perdut dos peons molt ràpidament i aquest fet ha condicionat la resta de partida. Al final tot i tenir un desavantatge important de peons i gràcies a la bona col·locació de les peces, ha pogut presentar certa resistència amb diferents accions d’amenaça de mat. Finalment no ha pogut ser.







El Sebas en el segon taulell ha tingut una partida complicada amb un molt bon rival d’elo 1891. S’ha mantingut la partida força igualada fins al final. Desenllaç molt ajustat, fins que al final han canviat cavall i peó per alfil. A partir d’aquí tot ha estat més fàcil, ha pogut promocionar un peó i aquí s’ha acabat la partida. L’anècdota ha estat que, amb el tema de la dislèxia, que si dreta que si esquerra... l’han enviat al laboratori en lloc del lavabo. Primer punt al sac...

De tercer taulell ha jugat el Franci. La partida bé, però jugar al costat de l’hereu és una experiència mística. Cada setmana igual, jo intento jugar a poc a poc pensant bé les jugades sense precipitar-me.... tu has fet 15 tirades, ell 5... quan en portes 20, ell 9... tu has matat 6 peces, ell una.... impressionant. Segon punt cap a casa.






De quart ha jugat el Francesc. Partida molt igualada fins que ha pogut trobar un “pinxito” torre, dama que ha fet decantar la partida. A partir d’aquest moment i amb la pèrdua de la qualitat per part del jugador local, ha pogut anar esgarrapant peons i al final ha fet un mat contra el qual el jugador local no podia fer-hi res. Tercer punt.








Cal dir que tenim un petit problema. Hem de gaudir del joc de l’Adri, ja que aquesta setmana ha tingut una suculenta oferta per canviar de club. El seu representant està valorant-la, per tant gaudim del seu joc mentre sigui possible i resem per no trobar-lo de rival.


Final apoteòsic al “xino bar”, a les imatges em remeto.
La setmana vinent juguem a casa contra els Hostalets de Pierola. Partit vital per saber si som grans o petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!