dilluns, 30 de gener del 2012

Campionat de Catalunya per equips: 29/01/12


Navarcles – Moià B
             4 - 0

Per fi s’inicia el campionat, el nostre primer campionat. Ja en teníem ganes. Hem tingut l’estrena desitjada, un quatre a zero, ni en el millor dels nostres somnis.



De primer ha jugat en Francesc. Sortida clàssica i desenvolupament sobre el previst. Al final el contrari s’ha deixat la reina en un descuit imperdonable, i evidentment aquí s’ha acabat la partida, primer punt al sarró.



De segon, en Franci. Inici francament dolent, perdent un peó i qualitat de peça. Ho ha salvat, crec que ni ell sap com. Bromes a part, molt bona remuntada. Ha recuperat la qualitat i tres peons més, fantàstic, no esperàvem menys !!!



De tercer, el Sebas. Partida molt igualada, a la cinquena jugada guanya un peó i aquest peó ha estat suficient per arribar al final de partida amb aquest lleuger avantatge i acabar a peons i cavall, en un salt de cavall “corbata” rei i peó, segon peó capturat i el contrari ha hagut de sacrificar el cavall al promocionar el peó... tercer punt.


L’Adri de quart taulell. Ha anat de menys a més. Ha començat perdent un peó d’avantatge, però mica en mica ha anat recuperant fins que ha aconseguit caçar-li la reina i aquí s’ha acabat la partida. Molt bona remuntada.


La setmana que ve a Berga, a veure si continua la bona ratxa i podem continuar mantenint aquesta PRIMERA posició a la classificació, serà difícil, però....

2 comentaris:

-Moltes gràcies!