dilluns, 23 de gener del 2012

Amistós a l'Estany

Dissabte 21/01/2012, l'Estany

Oe, oe, oe, oe!!!! Per fi una victòria!!!! Va ser un bon dissabte, primer l’amistós de l’Estany que va acabar amb un 5 a 1 incontestable i després sopar de final del tercer social...

Cal dir que l’equip de l’Estany, amb el seu president en Joan Codina, es van portar molt bé amb nosaltres, mentre acabava el Guillem la seva partida (que semblava la història inacabable), ens van convidar a un pica-pica, bon detall...

Com a primer taulell va jugar el Sebas contra el Miquel Renau. Partida molt renyida, molt igualada, que fins al final no es va decantar a favor nostre, un intercanvi final de torres va deixar en clar avantatge al Capi que va haver de rematar la feina fins al final, ja que el jugador de l’Estany va forçar per veure si el Sebas s’equivocava, ja ja... no sabia amb qui jugava... primer punt al sac.


Com a segon el Carles va jugar contra el Vicenç Gines. Venia en volta ràpida , molt ràpida... La partida va estar molt igualada amb un ajustat final només a peons, en un intercanvi va quedar en clar desavantatge, acabant perdent la partida. Punt perdut, però pels pèls...

L’Adri ha passat de cinquè a tercer taulell i s’ho mereix pels bons resultats que està fent. El dissabte va fer una autèntica exhibició. El diumenge al matí amb calma, vaig repassar la seva partida i el va destrossar. Li va “trinxar” l’enroc curt amb un joc dels dos cavalls, alfil i dama espectacular, i en menys de 30 jugades. El jugador de l’Estany va ser en Josep Senties.


El quart taulell va ser el Guillem, que va tenir un llarg duel amb la Irene Baiget. partida molt clàssica amb enroc a la cinquena jugada, tot molt acadèmic. Molt igualat fins al final en que la Irene va perdre un alfil i ja es va acabar la partida... Abans possiblement li hagués pogut fer el mat, però no ho va veure clar (perquè no ho era) i es va estimar més forçar el canvi de reines i treure’s el pes constant que tenia de mat amb l’alfil i la reina enfilades. Quart punt al sarró.



Quant a mi, en Francesc, el Capi em va haver de baixar fins a cinquè taulell perquè pogués guanyar finalment una partida. Em vaig trobar còmode, no vaig patir en cap moment per la partida. El David Cid va fer una espècie d’obertura bird, però no clàssica, una miqueta particular. Vaig poder col·locar un peó molt avançat i finalment vaig poder guanyar un cavall net i aquí es va acabar la partida.


De sisè taulell el Toni, que dir de la partida del Toni ? Cada cop que alçava la vista ja tenia una peça més d’avantatge, per mi que anava a peça guanyada per tirada, brutal, quina partida, el rival: el Salvador Farràs. Finalment el Toni a l’igual que jo ens vam poder estrenar. Ep, als escacs!!!


Molt bé equip, resultat final, ja sé que el sabeu, però deixeu-me tornar-ho a dir, 5 a 1.... ara només ens queda millorar la puntualitat i fins i tot, farem patxoca.

Diumenge comença la festa de veritat, iniciem el campionat de Catalunya per equips 2012, a casa i contra el Moià B. Les partides es juguen a les 9,30 h. no cal dir que tots hi esteu convidats.

1 comentari:

-Moltes gràcies!