dimecres, 11 de gener del 2012

Amistós Solsona


El dissabte 17/12/2011 amistós a Solsona.

Segon dia que sortim i ja estem fent un provincial, no ens estem de res.

Gràcies a l’amic Ramon Manel de Solsona, per l’organització i el tracte rebut. L’amistós el juguem al Bar MKNO
                                                         

L’enfrontament és a 6 taulells, en el primer, en Francesc no pot fer res davant d’un gran jugador. Ni amb el gambet Budapest ni amb tota la fe del món, hi ha massa diferència de nivell com per poder fer front al mestre Joan Figueres.


El Carles va tenir un enfrontament, diria jo, internacional. Va durar poc l’atac de l’est, és massa fred i calculador el Màrius, sense opcions.

En Sebas juga contra el president, el Joan. S’enroca quant no toca i l’enforquillen amb tota l’artilleria, haurà de seguir la doctrina del mestre llesques que diu que des del mig del taulell tot es veu millor.


Franci, el Rosendo de Solsona té més 'Elo' que el Rosendo de Navarcles, tot molt igualat, però el peó que et va col·locar a B2 va fer molt mal, assumptes posicionals, ja se sap, oi?

Sempre tindrem el cinquè taulell de Navarcles, l’Adri un cop més puntuant, però ull, avui guanya el punt... bé per l’Adri, que sembla que és l’únic que està aguantant l’equip.

El Guillem també ens puntua, unes taules tècniques, tot i que per la partida que va jugar podia haver acabat guanyant. Molt bé vailet, a continuar...


Bé doncs, al final un 4,5 a 1,5, millorem respecte a Balsareny, mica en mica s’omple la pica, la propera a Moià

                          




Per cert l'equip ha perdut una miqueta, no havia vist mai una ''barra lliure'' amb tant poques consumicions, alguns perden facultats...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!