dimecres, 4 de gener del 2012

Presentació

Serveixin aquestes quatre línies com a presentació d’un grup d’amics, malalts dels escacs i una miqueta romàntics d’aquest joc, que a finals de l'any 2011 vàrem fundar el Club d’Escacs Navarcles.

Voldríem que aquest blog fos un punt de trobada on poder veure la nostra petita història, recollir informació en general del club, dels jugadors, dels tornejos, les anècdotes i de tots aquells aspectes relacionats amb l’entitat.

Com podeu veure som un club jove, estem a les beceroles de la nostra entitat, però amb les idees força clares, creiem en el jovent, en la quitxalla que puja, i és per aquest motiu que el nostre principal objectiu, és poder treballar i ensenyar en la mesura dels nostres coneixements i de les nostres limitacions al jovent de Navarcles que estigui interessada en aquest art, esport i forma de vida.

La junta directiva està formada per Francesc Clavel, Sebas Graells, Carles Francitorra, Rosendo Montraveta, Fernando Rubio, Carles Iglesias, Jordi Verdaguer, Adrià Garcia, Marc Hernandez, Toni Jimenez i Guillem Clavel.

Animo a tota aquella gent que vulgui venir com a soci, com a jugador, com a simpatitzant o que senzillament vulgui fer una partideta i una xerrada distesa amb un grup d’amics, que passi per la nostra seu social i que tots junts puguem gaudir i compartir aquesta vivència.

Francesc Clavel i Moliner
President del club d’escacs Navarcles




Sebas Graells i Francesc Clavel signant els estatuts
(vicepresident i president respectivament)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!