dimecres, 6 de febrer del 2013

Campionat de Catalunya per equips: 03/02/13


Navarcles  A - Joviat
           3,5   -   2,5

Tercera ronda del campionat. Molt bona jornada pels interessos de l’equip. Els tres punts i mig assolits ens donen el nostre primer punt a la categoria. Aquesta setmana dormirem fora dels llocs de descens.

De primer ha jugat el Francesc. Molta responsabilitat davant d’un molt bon rival amb elo 2015. Partida molt igualada fins que el jugador local ha hagut de doblar un peó, a partir d’aquest moment ha estat contra les cordes però defensant-se força bé. Cap al final s’han intercanviat totes les peces, quedant un alfil a cada jugador de diferent color, i un peó més pel jugador visitant. Tot i això el peó no es pot entrar, taules justes.

El Benet en el segon taulell, s’ha estrenat amb el club, que no en la competició, ja que havia jugat en diferents clubs abans. Partida amb diferents alternatives, primer el jugador local aconsegueix una peça d’avantatge però la torna a perdre més endavant. Les taules finals justes.

De tercer taulell ha jugat el Guillem contra el Dani. Crec que el Dani ja ha jugat en diferents ocasions contra la majoria de jugadors del Navarcles. Partida que inicialment semblava decantar-se de la banda local però amb un final molt igualat (el Guillem amb molt poc temps) s’han aconseguit unes justes taules.

De quart ha jugat el Franci contra un altre vell conegut, el Marc. Ja va jugar contra ell a Martorell. El Marc, igual que el Dani, també ha jugat contra la majoria de jugadors del nostre club. Partida amb un final inesperat. El jugador de la Joviat amb una torre més ja tenia el mat, però en una jugada desesperada per part del Franci li fa rei, col·loca el rei al lloc equivocat i mat. Un punt pels locals impensable dues jugades abans.

De cinquè el Sebas, com sempre solvent amb les seves partides i traient el primer punt de la jornada, amb un mat força espectacular amb cavall i alfil. La partida va ser un pèl atípica amb un enroc en llarg del jugador visitant, que va crear un cert desconcert entre els que hi érem. Sort del mestre Jordi que ens va recordar la normativa.

De sisè l’imprevisible Adri va perdre la reina en poques jugades, oeoeoeoe!!! Si l’objectiu era donar espectacle ho va aconseguir. Bromes a part, són coses que passen, no passa res, la setmana que ve hi ha una altra partida. No cal dir que sense dama va perdre el punt, bé, de fet va ser l’únic que va perdre.

L’any passat quan vàrem anar a jugar a la Joviat jo mateix vaig escriure al bloc: Cal dir que tenim un petit problema. Hem de gaudir del joc de l’Adri, ja que aquesta setmana ha tingut una suculenta oferta per canviar de club. El seu representant està valorant-la, per tant gaudim del seu joc mentre sigui possible i resem per no trobar-lo de rival.
Aquest any i coincidint una altre vegada amb la Joviat, les coses han canviat !!!!

La setmana vinent juguem a casa de la Pobla de Claramunt.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!