dimecres, 6 de febrer del 2013

Campionat de Catalunya per equips: 27/01/13


Els Hostalets de Pierola  -   Navarcles A
                         4,5       -    1,5

Segona ronda del campionat, per nosaltres la primera en joc, ja que la setmana passada vàrem descansar per vacant. Jornada no massa bona pels interessos de l’equip. Els Hostalets de Pierola té millor equip que nosaltres i ho ha demostrat tot i que s’ha fet un paper molt digne.

De primer ha jugat el Francesc. Molta responsabilitat davant d’un dels millors jugadors de la categoria, amb elo 2226. Fins a mitja partida la cosa ha estat molt igualada, però poc a poc una millor col·locació de les peces per part del jugador local ha acabat decantant la balança.

El Guillem en el segon taulell ha tingut una partida complicada amb un molt bon rival d’elo 2125. S’ha mantingut la partida força igualada però a partir d’una jugada equivocada s’han desequilibrat les forces, doblant un peó i quedant en una franca mala col·locació amb “pinxito” final. Bona resistència però... s’escapa el segon punt.

De tercer taulell ha jugat el Franci contra un rival d’entitat, amb elo 1965. Partida molt equilibrada fins al final amb un cos a cos molt fort... Al final les taules són justes i tenim el primer mig punt aconseguit en la nova categoria. El Franci sempre li podrà recordar a l’Adri i a tots plegats que va aconseguir el primer mig punt de la segona provincial obtingut pel club.

De quart ha jugat el Sebas. partida un cop finalitzada i estudiada, amb moltes variants i opcions possibles de joc, amb possible sacrifici de cavall a mitja partida per recuperar-lo més tard... Finalment però, el punt es va quedar a Els Hostalets.

De cinquè s’ha estrenat el Marc oficialment i a segona provincial... tot de cop. “¿Somos hombres o somos ratones?”... Partida en la que tot i tenir l’opció d’entrar un peó, al final va acabar perdent l’alfil i totes les opcions de puntuar. Tot i la derrota, molt bon inici. L’ imatge del dia és el Marc a les 7,45 h despert per anar a jugar a escacs....

De sisè taulell, el Manel, la revelació per nosaltres del campionat. La setmana passada va aconseguir un punt amb el B i aquesta aconsegueix un punt amb l’A... millor impossible. Bon fitxatge d’hivern.

La setmana vinent juguem a casa amb la Joviat. No cal dir que tot i estar en la tercera jornada ens juguem mitja permanència la setmana vinent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!