divendres, 22 de febrer del 2013

IV Social Club d'Escacs Navarcles (III)



El passat dissabte dia 2 de febrer va finalitzar el IV Social Club d´Escacs Navarcles.
La classificació final ha estat la següent:

 
1- Josep Basas
2078Elo
7 punts
2- Francesc Clavel
1859Elo
6 punts
3- Sebas Graells
1793Elo
4,5 punts
4- Carles Iglesies
1736Elo
4,5 punts
5- José Giménez
2008Elo
4 punts
6- Carles Francitorra
1801Elo
4 punts
7- Guillem Clavel
1803Elo
4 punts
8- Benet Torné
1837Elo
4 punts
9- Fernando Rubio
1700Elo
4 punts
10- Jordi Verdaguer
1700Elo
3 punts
11- Adrià Garcia
1780Elo
3 punts
12- Josep Molins
1871Elo
3 punts
13- Marc Hernández
1700Elo
2 punts
14- Toni Giménez
1700Elo
2 punts
15- Ramon Josep Colell
1700Elo
1 punt

Com era d´esperar el Josep Basas no ha donat opcions i ha guanyat totes les partides quedant primer classificat.

La segona posició i contra tot pronòstic ha estat pel Francesc Clavel que tant sols ha perdut una partida. “d5” un moviment que de segur li ha quedat gravat a la memòria...

La tercera posició pel Sebas Graells. Alguns ja l´enterraven abans d´hora i deien que quedaria per sota dels 10 primers. Ha fet un molt bon campionat i s´ha tret una espineta que tenia clavada guanyant al Franci a la penúltima jornada.

La quarta posició pel Carles Iglesies. Està a la “cresta de la ola”, no hi ha qui el pari, va en volta ràpida i així ho està demostrant al Campionat de Catalunya, on guanya tot el que juga.

El José Giménez era d´esperar que fes un millor resultat, altres campionats l´avalen, però ha sofert alguna indisposició de salut que no li ha permès jugar al cent per cent.

A la sisena posició el Carles Francitorra. Ha perdut alguna partida que tenia mig guanyada i això es paga car. Pot estar content doncs per davant només hi ha jugadors que han demostrat ser millors.

A la setena posició el Guillem Clavel. Segur que li sembla poc, doncs és un jugador molt ambiciós, però la millora de joc que ha fet durant els últims dos anys és estratosfèrica...

El Benet Torné ha fet un bon campionat però jugava amb el desavantatge de no conèixer als seus contrincants per ser nou al Club, i això també compta i molt.

El Fernando Rubio ha quedat novè. Espectacular campionat d´un jugador que ha fitxat aquest any per l´equip federat i jugarà el Campionat de Catalunya. Li desitgem que li vagi molt bé...

A la desena posició el Jordi Verdaguer que ha perdut algunes partides de forma encara inexplicable... L´ha penalitzat el no conèixer el joc dels rivals.

L´Adrià ha quedat onzè. Una posició que no fa justícia al seu Elo, però ha jugat un mal campionat, segurament per tenir el cap en altres coses com sortir de marxa...

El Josep Molins sempre espectacular en el seu joc ha quedat força endarrerit a la classificació. Tot i la seva llarga experiència en competició, es mostra irregular en resultats tot i que veure com juga a l'atac sempre és una diversió.

El Marc Hernández, el Toni Giménez i el Ramon Josep Colell ocupen les darreres places de la classificació. El Marc i el Toni aquest anys també juguen el Campionat de Catalunya cosa que els està donant una regularitat de joc que fins ara no tenien, i que de ben segur farà que l´any vinent ocupin millors posicions.

En general ha estat un campionat curt, només 7 rondes. Hi ha hagut bon ambient i zero problemes. Tothom s´ho ha passat bé i això és el que compta en un campionat d´aquest tipus, on tots juguem per passar l´estona i per aprendre.
Queda pendent el sopar de final de campionat, que ja és tota una tradició i que segurament farem a finals de març coincidint amb el final del Campionat de Catalunya per Equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

-Moltes gràcies!